Fra sprit og lyskopiering til toner og datanettverk

AS Kopiservice er en tradisjonsrik bedrift, som ble etablert i 1966. Da som et servicesenter av og for arkitekter og rådgivende ingeniører. Helt siden starten har Kopiservice hatt tilhold i Eidangergate midt i Porsgrunn sentrum. Etter 34 år flyttet vi til Tollbugata rett nedenfor Down Town. Da også dette ble for lite, kjøpte vi eget hus på Kjørbekk i 2008, midt mellom Skien og Porsgrunn.

Den teknologiske utviklingen i løpet av disse årene har vært enorm og ikke minst spennende. Det kommer «revolusjonerende» produkter hvert år. Vår markedsstrategi består av raske beslutninger og evne/vilje til endringer. Dette har vært og er nøkkelord i vår markedstilpasning. Med solid erfaring og avansert maskinpark er vi fremdeles «unge» nok til å dekke alle små og store publiseringsoppgaver.

Etter 53 år har vi utviklet oss til å bli en servicebedrift som har personell med kunnskap, erfaring og kapasitet til å ta imot både store volum og mange forskjellige typer jobber

Vårt utgangspunkt er at du som kunde slipper unna alt «maset» og kan konsentrere deg om arbeidsoppgaver som er viktigere for deg i en travel hverdag.

Vi står gjerne til tjeneste